Het team

Het team

Bekijk hier het team wat meewerkt aan Renew the Book.

Majelle Wams, PR-manager
Majelle Wams
PR & Media-manager
Majelle is een freelance marketing & publiciteit-wizard voor projecten op gebied van boeken, media, muziek, en kunst bij Upper Playground.nl. Dus zij is de go-to person voor alle media!
Janneke Siebelink
Janneke Siebelink
Moderator 30 maart
Als moderator/interviewer doet ze wat ze in al haar werk belangrijk vindt: inspireren en auteurs en lezers met elkaar verbinden. Daarnaast heeft zij zitting in de Raad van Advies Digitale projecten bij het Letterenfonds en is als interim werkzaam bij de CPNB. In 2021 zal haar eerste roman verschijnen bij Ambo Anthos. Hiervoor werkte ze ruim zesenhalf jaar als hoofdredacteur boeken bij bol.com en richtte ze het platform lees.bol.com op. In deze hoedanigheid had ze zitting in de Boekenraad van de Volkskrant, schreef ze voor verschillende media, schoof ze regelmatig aan bij Tijd voor Max en maakte ze deel uit van verschillende jury’s waaronder Write Now!.
Petra Schrage
Petra Schrage
Social media-stagiaire
Petra Schrage helpt het team van Renew the Book met het maken en plaatsen van social media posts, vanuit de opleiding Crossmediale Communicatie van Hogeschool Inholland.
WhatsApp Image 2021-02-08 at 15.59.25
Loes van der Burg
Social Media stagiaire
Loes helpt ons met het schrijven en plaatsen van social media posts op Facebook en Linkedin, vanuit de opleiding Crossmediale Communicatie van Hogeschool Inholland.
Fenna Limaheluw
Fenna Limaheluw
Social Media stagiaire
Fenna maakt en plaatst, net als Petra en Loes, de social media posts van Renew the Book, vanuit de opleiding Crossmediale Communicatie van Hogeschool Inholland.
Martin Voigt, Program Director
Martin Voigt
Program Director - Secretaris van de Jury
Program Director van de Renew the Book - Innovation Award. Jarenlang directie-, management- en marketingstrategie-ervaring in het boekenvak en andere media-bedrijven. Is namens de Groep Algemene Uitgever de organisator van RtB en secretaris van de jury.